THULE

thule-logo

Thule je vodeći svetski proizvodjač nosača prtljaga i tereta. Odabirom Thule kofera ili nosača prtljaga napravili ste jedini mogući pravi izbor. Vrhunski kvalitet obrade, neprevazidjen dizajn i jednostavnost montaže nosača, te veliki izbor dodataka za prevoz raznih vrsta tereta čine Thule jedinstvenim poroizvodima ove vrste.

Svaki proizvod koji nosi Thuleovo ime zadovoljava najveće zahteve bezbednosti, funkcionalnosti i dizajna. Kroz ceo niz ispitivanja prati se rastegljivost, otpornost na udarce, izdržljivost, držanje na putu, aerodinamika te ponašanje u slučaju sudara. Osim navedenog, proizvodi su izloženi uslovima od ledene hladnoće do pustinjske vrućine i dugotrajne izloženosti UV zračenju.

Uprkos raznolikosti stotina modela automobila Thule se prilagodio i rešio problem montiranja s posebnim dodacima za montažu. Tako se nosači dele u kategorije za vozila sa standardnim krovovima, za vozila sa fabrički ugrađenim uzdužnim nosačima, te na vozila sa fiksnim mestima učvršćivanja.

Kako bi vaša skijaška i druga oprema bila zaštićena od atmosferskih uticaja, krađe i (li) neželjenih pogleda, na raspolaganju su krovne kutije. Zavisno o potrebama transporta moguće je birati između kraćih i širih ili dužih i užih modela, pa sve do onih XXL zapremine. Svi su modeli testirani u ekstremnim uslovima, maksimalno funkcionalni, te atraktivno dizajnirani.