Pozovite: 011/239 00 09

0
Vaša korpa je prazna!

Lav auto logoThule logoCase Logc logoWynns logoKonig logoKungs logo

Ukoliko imate nekih problema prilikom porudžbine, molimo vas da nam pišete na e-mail: prodaja@lavauto.rs
Hvala na razumevanju, Lav auto tim.
Proizvođač
Reset
mazda-dex-10w40-1lmazda dex 10w40 1lmazda-dex-10w40-1l

MAZDA Dexelia 10W40 1 L

ProizvođačELF
Dostupnost:nema na lageru 0 proizvoda(a)
Šifra proizvoda:EMD1
510,00 Din.
Multigradno, mineralno motorno ulje vrlo visokih performansi za moderne motore Mazda vozila
+ -
MAZDA DEXELIA 10W-40 je multigradno, mineralno motorno ulje vrlo visokih performansi specijalno dizajnirano za moderne motore Mazda vozila. Pojačane antihabajuće osobine zadovoljavaju i najoštrije zahteve proizvođača vozila. Sprečava pojavu «crnog taloga» i održava besprekornu čistoću motora.
Namenjeno je i preporučuje se za podmazivanje svih benzinskih motora (viševentilskih i turbo), sa ili bez katalitičkog konventora i svih dizel motore sa turbošaržerom ili sa  prirodnim usisavanjem u automobilima ili lakim dostavnim vozilima. Ulje pruža sigurnu upotrebu u vozilima pri svim tipovima vožnje od gradske do vožnje po autoputu i regionalnim putevima, pri svim pa i najoštrijim klimatskim uslovima i pri svim stilovima vožnje.
Povratak na: Motorna ulja

Sve cene na našem sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Maksimalno koristimo sve resurse da svi artikli na našem sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne, niti da svaki artikal imamo na stanju. Za proveru cene i dostupnosti artikala pozovite 011/239 00 09 ili pošaljite upit na e-mail: prodaja@lavauto.rs