Pozovite: 011/239 00 09

0
Vaša korpa je prazna!

Lav auto logoThule logoCase Logc logoWynns logoKonig logoKungs logo

Ukoliko imate nekih problema prilikom porudžbine, molimo vas da nam pišete na e-mail: prodaja@lavauto.rs
Hvala na razumevanju, Lav auto tim.
Proizvođač
Reset
elf-evol-fulltechfe-5w30elf evol fulltechfe 5w30elf-evol-fulltechfe-5w30

ELF Evolution Full Tech FE 5W30 1 L

ProizvođačELF
Dostupnost:na lageru 16 proizvoda(a)
Šifra proizvoda:EEFTFE1
1.080,00 Din.
Sintetičko motorno ulje visokih performansi za dizel motore putničkih vozila sa DPF filterom.
+ -
Ovaj Proizvod je direktna zamena ulja SOLARIS DPF 5W30
Promenjen je komercijalni naziv proizvoda,a ulje je poboljšano novijim aditivima!
 
EVOLUTION FULL-TECH FE 5W30 je poslednja generacija sintetičkog motornog ulja vrlo visokih performansi za dizel motore putničkih vozila sa DPF čestičnim filterom.Ima izražena svojstva ekonomičnog utroška goriva!
 
 
PRIMENA:
 
Motori najnovijih generacija.Preporučuje se za vozila sa dizel motorima koji zadovoljavaju smanjenu emisiju prema normama EURO 4.Prilagođeni zahtevima DPF.Za sve uslove vožnje,sezonska oštra vožnja.Posebno prilagođeno zahtevima dizel motora Renault-ovih vozila koji su opremljeni sa čestičnim filterima.Pogodno za sve stilove voženje a naročito za divlju vožnju i velike brzine.
 
 
PERFORMANSE:
 
Internacionalne specifikacije
OEM approval
ACEA: 2007 C4/C3
RENAULT: RN 0720 Diesel sa DPF (osim 2.2dCi)
 
 
PREDNOSTI:
 
Bolja zaštita životne sredine,omogućuje smanjenu emisiju zahvaljujući niskom SAPS (niskom sadržaju sumpora fosfora i sulfatnog pepela), dug radni vek dizel čestičnih filtera,kompatibilanost sa uređajima za tretman izduvne emisije.Kompatibilan je sa uređajima za tretman izduvnih gasova te je ekološki prihvatljiv.Interval održavanja DPF flitera je mnogo širi.
Čistoća motora,omogućuje maksimalnu čistoću motora zahvaljujući vrlo dobrim detergentno-dispertionim svojstvima.Najnoviji aditivi pružaju izuzetnu zaštitu motora od habanja. Pokazuje vrlo stabilne performanse u dugom vremenskom intervalu i osigurava dugovečnost motora.Produžen period zamene omogućuje produžen period zamene , do 30.000 pređenih kilometara između dve zamene ulja.Detrgentno/ disperzantna svojstva.Ulje niskog SAPS-a. Nizak sulfatni pepeo, sumpor i fosfor.Ekonomična potrošnja goriva,znatno smanjenje potrošnje goriva.Zahvaljujući sintetičkoj bazi i maloj isparljivosti potrošnja ulja je znatno niža.
Povratak na: Motorna ulja

Sve cene na našem sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Maksimalno koristimo sve resurse da svi artikli na našem sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne, niti da svaki artikal imamo na stanju. Za proveru cene i dostupnosti artikala pozovite 011/239 00 09 ili pošaljite upit na e-mail: prodaja@lavauto.rs