Pozovite: 011/239 00 09

0
Vaša korpa je prazna!

Lav auto logoThule logoCase Logc logoWynns logoKonig logoKungs logo

Ukoliko imate nekih problema prilikom porudžbine, molimo vas da nam pišete na e-mail: prodaja@lavauto.rs
Hvala na razumevanju, Lav auto tim.
Proizvođač
Reset
elf-moto-4-xt-tech-10w50-1lelf moto 4 xt tech 10w50 1lelf-moto-4-xt-tech-10w50-1l

Ulje moto 4T ELF MOTO 4 XT TECH 10W50 1 L

ProizvođačELF
Dostupnost:na lageru 6 proizvoda(a)
Šifra proizvoda:EM4XTT1
890,00 Din.
Potpuno sintetičko multigradno ulje
+ -
ELF MOTO 4 XT TECH je potpuno sintetičko multigradno ulje za novu generaciju četvorotaktnih motora motocikla. ELF MOTO 4 XT TECH je sam vrh kvaliteta ulja za motocikle.
 
Namenjen je za podmazivanje četvorotaktnih motora motocikla sa ili bez katalitiučkog konvertora. Pogodan je za upotrebu u motociklima koji se intenzivno koriste, za vožnju pri visokom broju obrtaja ili na dugim rastojanjima ( brzinske trke i trke izdržljivosti –enduro ).
Posebno je podešen za zahtevne motore sa najvišim performansama ( motore sa više ventila, sa bregastom osovinom u glavi motora ) koji se koriste u gradskoj vožnji, na seoskim putevima i na autoputevima pri velikim brzinama. Viskozna gradacija SAE 10W-50 je stabilna i prilagođena varijaciji temperatura u intervalu od – 25 C ( hladan start ) do 330 C ( klipni prsten).
 
 
 
Nivo performansi.
 
API: SG
JASO: MA
Povratak na: Moto ulja i maziva

Sve cene na našem sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Maksimalno koristimo sve resurse da svi artikli na našem sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne, niti da svaki artikal imamo na stanju. Za proveru cene i dostupnosti artikala pozovite 011/239 00 09 ili pošaljite upit na e-mail: prodaja@lavauto.rs