Pozovite: 011/239 00 09

0
Vaša korpa je prazna!

Lav auto logoThule logoCase Logc logoWynns logoKonig logoKungs logo

Ukoliko imate nekih problema prilikom porudžbine, molimo vas da nam pišete na e-mail: prodaja@lavauto.rs
Hvala na razumevanju, Lav auto tim.
Proizvođač
Reset
elf-moto4t-sport-10w60elf moto4t sport 10w60elf-moto4t-sport-10w60

Ulje moto 4T ELF MOTO 4 SPORT.COMP. 10W60 1 L

ProizvođačELF
Dostupnost:na lageru 36 proizvoda(a)
Šifra proizvoda:EMS4C1
1.040,00 Din.
Moto ulje za 4T motore
+ -
ELF SPORT CAMPIONE je 100% sintetičko ulje po inovacionoj formuli za četvorotaktne sportske motore motocikla. Svoje vanserijske performanse je dokazao u mnogim profisionalnim i amaterskim trkama.
 
Preporučuje se za podmazivanje svih četvorotaktnih sportskih motocikala.Ovaj proizvod nije formulisan za specijalne trkačke motore za šta se koristi ELF LUB HTX.
ELF SPORT 4 CAMPIONE je u saglasnosti sa zahtevima četvorotaktnih katalitičkih konvertora. Period izmene je određen preporukama proizvođači motora. Upotreba ulja za amatere zahteva češće izmene ulja. Sastav ulja je potpuno kompatibilan sa bezolovnim benzinom. Kvalitet je potvrđen tokom mnogih ispitivanja na različitim motorima ( Honda, Yamaha, Suzuki ) .ELF SPORT CAMPIONE je uspešno ispitan na amaterskim trkama.
Povratak na: Moto ulja i maziva

Sve cene na našem sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Maksimalno koristimo sve resurse da svi artikli na našem sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne, niti da svaki artikal imamo na stanju. Za proveru cene i dostupnosti artikala pozovite 011/239 00 09 ili pošaljite upit na e-mail: prodaja@lavauto.rs