Pozovite: 011/239 00 09

0
Vaša korpa je prazna!

Lav auto logoThule logoCase Logc logoWynns logoKonig logoKungs logo

Ukoliko imate nekih problema prilikom porudžbine, molimo vas da nam pišete na e-mail: prodaja@lavauto.rs
Hvala na razumevanju, Lav auto tim.
Proizvođač
Reset
elf-sport2-competitionelf sport2 competitionelf-sport2-competition

Ulje moto 2T ELF MOTO 2 SPORT COMPETITION 1 L

ProizvođačELF
Dostupnost:na lageru 85 proizvoda(a)
Šifra proizvoda:EMS2C1
1.370,00 Din.
Moto ulje za 2T motore
+ -
SPORT 2 COMPETITION je 100% sintetičko mazivo na bazi estra, potvrđeno u moto trkama.Njegova viskozna gradacija SAE 40 povećava otpornost uljnog filma na varijacije temperatura. Ulje je «Top» kvaliteta.
 
Namenjen je za podmazivanje svih sportskih dvotaknih motocikla. Mazivo nije predhodno razblaženo, te se mora pažljivo izabrati mešavina sa gorivom kako bi se postiglo optimalno sagorevanje u skladu sa preporukama proizvođača. Potpuno kompatibilan sa bezolovnim benzinom. Specijalna formula garantuje aktivnu kontrolu depozita i izuzetno malu emisiju izduvnih gasova.
 
 
Nivo performansi
 
Potvrđen u moto trkama
Povratak na: Moto ulja i maziva

Sve cene na našem sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Maksimalno koristimo sve resurse da svi artikli na našem sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne, niti da svaki artikal imamo na stanju. Za proveru cene i dostupnosti artikala pozovite 011/239 00 09 ili pošaljite upit na e-mail: prodaja@lavauto.rs