Pozovite: 011/239 00 09

0
Vaša korpa je prazna!

Lav auto logoThule logoCase Logc logoWynns logoKonig logoKungs logo

Ukoliko imate nekih problema prilikom porudžbine, molimo vas da nam pišete na e-mail: prodaja@lavauto.rs
Hvala na razumevanju, Lav auto tim.
Proizvođač
Reset
philips-h7-ll-12972lleco-s2-1.jpgphilips-h7-ll-12972lleco-s2-1.jpgphilips-h7-ll-12972lleco-s2-1.jpg

H7 +L PHILIPS Long Life Eco Vision par

ProizvođačPHILIPS
Dostupnost:na lageru 1 proizvoda(a)
Šifra proizvoda:S12H7PLLEV
1.570,00 Din.
Halogena auto sijalica do 4 x duži rok trajanja
+ -

Auto sijalica Philips Long Life Eco Vision ima do 4 puta duži vek trajanja od standardne sijalice i štedi do 20% energije.

Dugotrajna sijalica

Philips Longlife EcoVision sijalice trajaće i do četiri puta duže od standardnih sijalica, tako da ovaj asortiman predstavlja pravi izbor za vozače koji traže ekološku sijalicu.

Umorni ste od zamene sijalica?

Promena sijalica prednjih farova može biti prava muka, troši previše vremena i ponekad cena zamene nije zanemarljiva. Ako želite da smanjite troškove održavanje automobila, izaberite Longlife EcoVision asortiman kompanije Philips. Nema potrebe da se brinete o zameni sijalica farova do 100.000 km, jer traju i do četiri puta duže od standardnih sijalica.

Ekološki

Visokokvalitetni dizajn pomaže sijalicama da izdrže i do četiri puta duže u odnosu na standardne sijalice. Uz četiri puta manje zamena, biće proizvedeno manje otpada - što Philips Longlife EcoVision predstavlja pravi izbor za vozače koji traže ekološku sijalicu.  

UV kvarc

UV-kvarcno staklo je jače od tvrdog stakla i vrlo je otporno na temperaturne promene i vibracije, što znači da je mnogo manje verovatno da će sijalica rano otkazati. Zbog pritiska unutar sijalice, proizvedena svetlost je snažnija i ima povećan vek trajanja u odnosu na standardnu halogenu lampu. Staklo je takođe tretirano specijalnim anti-UV premazom koji štiti lampe od ultraljubičastih zraka.

Najbolji u klasi

Kada kupujete proizvod Philips, možete biti sigurni da dobijate visokokvalitetni proizvod po standardima originalne opreme (OE). Sve sijalice su detaljno testirane, kontrolisane i sertifikovane (ISO 9001, ISO 14001 i QSO 9000) u fabrici Philips.

 

Povratak na: Sijalice fara H7

Sve cene na našem sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Maksimalno koristimo sve resurse da svi artikli na našem sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne, niti da svaki artikal imamo na stanju. Za proveru cene i dostupnosti artikala pozovite 011/239 00 09 ili pošaljite upit na e-mail: prodaja@lavauto.rs